Muoti ja vaatteet


 

 
Vaatteet kuntosalilla - minkälaiset ?
Toiset käyvät salilla näyttäytymässä ja esittelemässä itseään. Heille ei ole pääasia treenaus, vaan vaatteiden ulkonäkö. Jos haluat keskittyä harjoitteluun niin valitse vaatteet sen mukaan. Se ei missään nimessä tarkoita, että pitäisi pukea päällensä ihan mitä tahansa rytkyjä.
Hyvät salivaatteet ovat sellaiset, että pysyt sopivan lämpimänä ja vaatteet eivät haittaa liikkeiden tekoa.
Tietysti jos pukeutumisesi on muutenkin viimeisen muodin mukaista niin varmasti hankit myös treenivaatteet sen mukaan eli muotivaatteet päälle myös salille. Katso vinkkejä sen mukaan miten ihmiset pukeutuvat treeneihin maailman muotipaikoissa kuten Pariisi ja Milano.
Eikä ulkonäkö ole pelkästään vaatteista kiinni. Moni hakee itselleen sporttisempaa ulkonäköä myös hiusten avulla. Monilla urheilijoilla on käytännön syistä lyhyet hiukset, mutta se ei tarkoita sitä että tukkalaitteen pitäisi aina olla tasaisen lyhyt. Omia hiuksiaan voi tuunata monilla eri tavoilla, erilaiset hiuslisäkkeet antavat hyvinkin helposti lisää lookkia muuten lyhyeen tukkaan. Samoin voi tilata hiustenpidennykset netistä jos omien hiusten pituus ei ole riittävä. Ja erilaiset peruukit ovat myös hyvä vaihtoehto sellaiselle jonka omat hiukset tuntuvat joissain tilanteissa liian lyhyiltä. Eli jos aidot hiukset viehättävät niin hyvä vaihtoehto on peruukki aidoista hiuksista. Niitäkin on nykyään tarjolla hyvin monenpituista ja eri värejä. Voit valita viimeisen muodin mukaista tai sitten jotain vähän tavallisempaa tai kenties sinun valintasi on sporttinen peruukki.


 


 

     
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com