Uusi tekniikka avuksi salille


 

 
Omien suoritusten kuvaamista harrastaa monikin ihan sillä, että saavat sitten laitettua nettiin omia huippusuorituksiaan. Mutta vaikka et haluaisi itseäsi netissä esitellä niin kyllä oman nostelun kuvaaminen puhelimella on ihan fiksua: voit jälkeenpäin tarkastella suoritustekniikkaa ja huomata pahimmat virheet. Esim. pyöristyykö selkä maastavedossa, jääkö kyykyt vajaiksi, tuleeko toinen käsi jäljessä penkkipunnerruksessa ja muuta vastaavaa on hyvä seurata.
Samoin voit myös näyttää videoitasi kokeneemmille treenaajille ja pyytää heiltä neuvoja suoritustekniikan parantamiseen ja harjoittelun tehostamiseen.
Tähän tarkoitukseen ei tarvita viimeistä huutoa olevia laitteita, käytetty tietokone riittää oikein hyvin videointiin ja videoiden tallennukseen. Se voi ihan hyvin olla vanha läppäri tai sitten vain halpa käytetty älypuhelin. Toki monella on älypuhelin aina salilla mukana muutenkin, joten sitä voi varsin hyvin käyttää suoritusten kuvaamiseen. Voihan niitä kännykällä otettuja viedoita sitten kätevästi jakaa netissä kun haluaa esitellä omaa treeniään. Muutenkin puhelin on paljon mukana nykyään kaikenlaisessa liikunnassa. Ja tietysti puhelimen kuoret hankitaan oman harrastuksen mukaan, jotta kaikki näkevät mitä tämä tyyppi tykkää harrastaa. Toki hyvät puhelimen kuoret myös suojaavat puhelinta urheilun aikana, joten senkin takia kannattaa hankkia hyvät ja kestävät kännykän kuoret. Niitä saa vaikkapa www.mobiilitarvike.fi. Valikoimaa löytyy kaikkiin puhelinmalleihin joten ei muuta kuin katselemaan sopivia. Jos sinulla on hakusassa vaikka iPhone 7 kuoret niin www.mobiilitarvike.fi/tuotteet.html?id=33651/. Jos taas taskusta löytyy OnePlus ja haluat OnePlus 5 kuoret niin katso www.mobiilitarvike.fi/tuotteet.html?id=44772/.

Matkapuhelinten Terveysvaikutus: Matkapuhelimen säteily ja terveys Katso myös: Nophobia ja matkapuhelimen yliaktiivisuus Matkapuhelimen säteilyn vaikutukset ihmisen terveyteen aiheuttavat viime aikoina kiinnostusta ja tutkimusta, mikä johtuu voimakkaasta kasvusta matkapuhelimesta kaikkialla maailmassa. Matkapuhelimet käyttävät sähkömagneettista säteilyä mikroaaltouunissa, jonka jotkut uskovat saattavat vahingoittaa ihmisten terveyttä. Suuri tutkimustieto sekä epidemiologista että kokeellista, ei-ihmisillä ja ihmisillä. Suurin osa tutkimuksesta ei osoiteta selkeää syy-yhteyttä matkapuhelimen altistumisen ja ihmisen haitallisten biologisten vaikutusten välillä. Tämä on usein parafraasi yksinkertaisesti todisteena, joka ei aiheuta haittaa ihmisille matkapuhelimista, vaikka huomattava määrä yksittäisiä tutkimuksia ehdottaa tällaista suhdetta tai ovat epäselviä. Muut digitaaliset langattomat järjestelmät, kuten tietoliikenneverkot, tuottavat samanlaista säteilyä. Sinänsä pitää kuitenkin muistaa, että ei uudesta tekniikasta enää eroon pääse. Kaikki pyörii nykyään tietokoneilla ja tietoverkoissa, lisätietoa www.bhuef.org/page6.php. Maailman terveysjärjestö totesi 31. toukokuuta 2011, että matkapuhelimen käyttö saattaa mahdollisesti olla pitkäaikainen terveysriski, jossa luokitellaan matkapuhelinten "mahdollisesti syöpää aiheuttavat ihmiset" sen jälkeen puhelimen turvallisuuteen. Tietysti kännykät aiheuttavat ongelmia myös jos niillä käytetään nettiä liikaa. Netin käyttö ja sen myötä hakukoneoptimointi ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti tällä vuosituhannella ja senpä takia hakukoneoptimointiin panostetaan nykyään valtavia rahasummia lähes kaikissa yrityksissä. Lisää Google optimoinnista www.tabisearch.com/.
Matkapuhelin luokassa 2B, joka luokittelee sen kahvin ja muiden mahdollisesti karsinogeenisten aineiden lisäksi.  Jotkut  Tutkimukset ovat löytäneet yhteenliittymän matkapuhelimen käytön ja tiettyjen aivojen ja sylkirauhaksen vajaatoimintojen välillä. Lennart Hardell ja muut vuoden 2009 tutkimustulosten tekijät, jotka käsittelivät 11 tutkimusta vertaisarvioidusta aikakausjulkaisusta, päättivät, että matkapuhelimen käyttö kymmeneen vuoteen "noin kaksinkertaistaa riskin siitä, että aivokasvain diagnosoidaan samalla (" ipsilateral ") puolella päästä niin kuin matkapuhelimen käyttökelpoinen".  Tämä on käänteistutkimuksen aikaisempi kanta, jonka mukaan matkapuhelinoperaattorit tai niiden käyttötarkoitukset, jotka perustuvat matkapuhelimen käyttötarkoitukseen, ovat 40 prosenttia suurempia riski raskaiden käyttäjien korkeimmalle ryhmälle. tukiasemat eivät todennäköisesti aiheuttaneet syöpää, eikä tarkasteluissa ollut vakuuttavia todisteita muista terveysvaikutuksista. Matkapuhelinten historiasta löytyy tietoa esim www.asq-0704.org/page6.php. Samalla sivulla myös paljon muuta laajemmistakin tietotekniikkakokonaisuuksista. Matkapuhelimia on kuitenkin kehitetty jo kymmeniä vuosia. 


 

     
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com