Auton ja osien hyödyntäminen ulkotreeneissä


 

 
Esimerkiksi maailman vahvin mies -kilpailuissa monesti kilpaillaan rekan vetämisessä. Tuosta on moni kotitreenaajakin tehnyt oman versionsa ja kiskonut perässään vanhaa Corollaa omassa pihassaan.
Yksi hyvä harjoitus on myös suurikokoisen renkaan nostaminen pystyyn lappeeltaan. Siinä tosin auton rengas on turhan pieni, pitäisi ehkä olla traktori -osastoa.
Mutta vanhalla autonrenkaallakin voi tehdä hyviä harjoituksia. Se on kuitenkin sen verran painava, että renkaan nostaminen maasta on ihan hyvää treeniä.
En sitten tiedä treenaako automekaanikot kahvitauolla noilla korjattavilla autoillam tiedän ainakin yhden autokorjaamo Muurame -nimisessä paikassa, jossa on hommissa sen kokoinen kaveri, että ei ole lihaksia kasvattanut ihan pelkällä öljyjen vaihdolla. Toisaalta saattaahan se olla, että kaveri käy salilla vapaa-aikana. Niinhän ihmiset yleensä tekevät. Toinen mieleenpainuva tapahtuma oli eräässä toisessa mestassa kun korjaaja olikin yllättäen nainen, sehän jo sinänsä yllättää. Mutta vielä enemmän yllätti kun kantoi yhden rengassarjan kerralla pinossa varastoon. Ja ihan siis sylissään ilman mitään apuvehkeitä. Oli saaattanut joskus salilla käydä sekin tyttö.
 

     
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com