Kuntosali kotiin


 

 
 
Moni tykkää harjoitella ihan omassa kodissaan. Se ei välttämättä vaadi mitään jättisuurta hallia, johon hankitaan suuri määrä kuntosalilaitteita. Kuntopyörä löytyy aika monelta olohuoneesta tai työhuoneesta ja sillä on helppo suorittaa alkulämmittely.
Seuraava hyvä hankinta on levytanko ja siihen sopiva määrä painoja. Ei kannata alkuun liikaa ahnehtia, levyjä voi ostaa kotiinsa lisää sitä mukaa kun voimaa tulee lisää. Turha haalia kaikkia mahdollisia kuntoilulaitteita. Moni kun tilaa niitä hulluna kotiinsa kun päättää aloittaa kuntoilun ja kohta on kämppä niin täynnä romua, että pitää tilata ammattijärjestäjä apuun.
Levytangon kaveriksi kun hankkii vielä penkin niin tällä varustuksella saakin hyvin jo koko vartalon treenattua.
Hyvä lisä on myös oven karmeihin kiinnitettävä tanko leuanvetoa varten. Nekin ovat irroitettavia eli ainoastaan pienet kiinnikkeet tulevat kiinteästi kiinni karmeihin ja tangon voi laittaa paikalleen vain silloin kun sille on käyttöä.
Jos jalkojaan haluaa treenata isommilla painoilla niin siinä vaiheessa jonkinlaiset telineet jalkakyykkyä varten. Ne eivät paljoa vie tilaa kotona ja mahdollistavat jo kunnollisen jalkojen harjoittelun.
Jos olet ammatiltasi sisustussuunnittelija tai satut tuntemaan ihmisen, jolle sisustussuunnittelu on tuttua niin pystyt varmaan integroimaan nuo kaikki vehkeet tai ainakin osan niistä osaksi koko kalustusta. Jotkut kalusteet ja laitteet sun muut kuntosalivälineet pystyt varmaan piilottamaan helposti johonkin kodin komeroon tai sängyn alle, mutta osa voi olla sellaisia, että jäävät väkisin näkyville, joten niiden kohdalla kannattaa miettiä jonkunlaista sisustussuunnittelua ja yrittää käsitellä ne sopivalla värisävyllä, jotta ne istuvat nätisti asuntoosi.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com