Kuntosali business 

 
 
Tällä alallla toimii nykyään paljon yrityksiä. Kaukana ovat ne ajat, jolloin kuntosaleja oli suunnilleen yksi joka kaupungissa ja sekin jossain urheilukentän varastossa. Ihan päätä pahkaa ei kannata valita jotain kuntosalia vaan pieni vertailu on paikallaan ennen kuin alat jonkun yrityksen palveluja säännöllisesti käyttämään. Lähes kaikilla saleilla on nykyään systeemi, jolla salille pääsee milloin tahansa omalla avainkortilla. Tämä on kätevää jos haluat käydä salilla normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Moni kuitenkin tykkää käydä salilla jo aamulla aikaisin ennen töitä, toiset taas ehtivät sinne vasta illalla myöhään. Salien vartiointi ja järjestyksenvalvonta on yleensä hoidettu kameravalvonnalla, mikä kannattaa huomioida. Toki melkein kaikki alan yritykset tarjoavat myös ihan oikeaa asiakaspalvelua, mutta luonnollisesti kustannussyistä tällaista ei ole järkevää tarjota 24h vuorokaudessa.
 
Kuntosalit vain naisille
Tällaisiakin on. Sinne ei silloin luonnollisesti ole miehillä asiaa eli sopii hyvin naisille, jotka eivät halua ukkojen sekaan mennä treenaamaan.
 
Ohjattua liikuntaa
Moni saliyritys tarjoaa myös enemmän tai vähemmän ohjattuja tunteja. Kannattaa tarkastaa näissä, että miten ne vaikuttavat hinnoitteluun. Eli jos et käytä ohjattuja palveluja niin älä myöskään maksa niistä. Ja jos taas käytät, niin varmista kannattaako maksaa joku isompi könttäsumma "irtolippujen" sijaan.
 
Levytangot ja magnesium
Läheskään kaikilta saleilta ei nykyään löydy perinteisiä levytankoja eli ns. vapaita painoja. Joten jos treenaat sellaisilla niin varmista, että niitä on tarjolla. Isompien painojen kanssa käytetään monesti magnesiumia parantamaan otteen pitävyyttä. Se kuitenkin pölyää, joten sitä ei saa käyttää läheskään joka salilla.
 
Sitoudutko pitkäksi aikaa ?
Saako salille kertalippuja tai esim. 10 kerran lippuja vai pitääkö sitoutua kerralla esim. vuodeksi ja maksaa joka kuukaudesta, vaikka salilla ei kävisikään.
 


 

     
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com