Kuntosalit ja matkailu


 

 

Pitemmillä lomamatkoillakin kannattaa joskus miettiä harjoittelua. Liian pitkä tauko ei ole oikein hyväksi kehityksen kannalta. Mutta kaikki kovempaakin treenaavat pitävät välillä kevyempiä viikkoja, joten jos lähdet lomamatkalle, niin siinä on hyvä aika pitää kevennetty viikko.
Ihan mielenkiintoista on tutustua eri maiden kuntosalikulttuureihin, mutta jos se ei innosta niin erilaiset oman kehon painoa hyödyntävät liikkeet ovat hyviä lomamatkoilla.
Turistina voit ottaa alkulämmittelyn reippaalla kävelyllä tutustuen matkakohteeseesi, sitten pieni venyttely ja kevyt treeni, jonka voi tehdä ilman kuntosalilaitteita:
Jaloille, pakaroille ja keskivartalolle ovat hyviä yhden jalan kyykyt ja vatsalihasliikkeet sekä selkälihasliikkeet lattialla. Yläkropalle erilaisia etunojapunnerruksia, kokeile näitä myös jalat esim. pöydällä ja ojentajapunnerruksia eli kädet kapealla siten että kyynärpäät hipovat kylkiä. Vetäville lihaksille leuanvedot ovat parasta treeniä. Toki kannattaa kysellä matkatoimistosta tai matkaoppaalta paikallisten kuntosalien sijaintia ja hinnoittelua.
 

 


 

     
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com